Dalso sa to celkom ocakavat, ze kupa prebehne, schylovalo sa k tomu uz nieco vyse roka. Avsak ja som ocakaval spojenie, nie kupu. Vyhody to ma pre obe firmy. a najmä znizia sa prevadzkove naklady.
1. Jedno vedenie, aj ked sa to nezda, toto su naklady v milionoch rocne na rôzne sukromne lety, hotely a podobne. Teraz pôjde jedno lietadlo, nie dve.
2. jednotny marketing: Nebudu si konkurovat v AdWords a podobnych systemoch, nebudu sa predbiehat v inzercii na weboch a hlavne, na novinky pozvu novinarov na jednu konferenciu a ukazku, nie na dve.
3. Jednotny vyvoj: Existuje nieco ako zdielane databazy virusovych vzoriek, zdielaju tam napr. Avast a AVG, Eset, Symantec a dalsie firmy. No a ono to nie je lacne (v stotisicoch Eur rocne, niekedy cez milion. Cim viac prispievate vzorkami, tym menej platite). Vdaka tomtuto mate dalsie usetrene naklady.
4. Mnoho dalsich zjednoteni a usetrenych nakladov, samozrejme, toto sa nestane hned ale bude akysi nabeh spoluprace a nasledne zjednotenie, aby si zamestnanci zvykli a spojenie bolo prirodzene, nie zo dna na den a zrazu vsetko prestane fungovat.