zdravím ještě jednou, mám problém se zobrazováním pohyblivých gifů ve WP. Po rozkliknutí se gif zobrazuje v pohodě, na úvodní straně ale gif vidět není :/ Ocením každou radu, díky :)
No tak to bude asi tím. U většiny šablon se náhledový obrázek musí samostatně vkládat v administraci daného příspěvku (viz. screen). Jen některé šablon dělají náhledové obrázky automaticky z prvního obrázku příspěvku a u těch se to většinou nastavuje v nastavení dané šablony.
Takže pokud to nemáš nastavené, tak je jasné, že se ti to nebude zobrazovat. :o)
super, díky, ale já nemám obrázek uložený u sebe na serveru, beru ho ze vzdálené url :) v náhledovém obrázku to po mně chce obrázek, který mám uložený na serveru :) bohužel na server ukládat nemohu, porušil bych aut. práva, jde to vyřešit nějak jinak? :)
Jediné co můžeš, je vytvořit si defaultní obrázek, který budeš přiřazovat příspěvkům, kde máš použity obrázky, které nemáš uložené ve WP (což jsou asi všechny, že?). Nic jednoduššího nabídnout nemohu. Pokud někdo ano, tak směle do toho, ráda se přiučím. :o)
já se ti omlouvám, asi je to tím, že je celkem pozdě a já jsem už unavený, ale zádnou kolonku "stručný výpis příspěvku" prostě nevidím :-D jsem asi slepej ...
Mac: Ty jsi neznal stručný výpis v příspěvku? No chybí mi jedno a pak další a další. Ale halíř k halíři a je z toho talíř. Tak že plusko k plusku a je z toho zlatý obdélník :D.