Volná diskuze

wico
Zabanován
WD Trader: 5/5

Registrace: 18.12.2011
Zajímal by mě Váš názor,
Postupný propad webu během 14 dnů do neznáma z první stránky do žumpy u seznamu a u google na druhou stánku cca 7/8 pozic dolu
Žíly mi to netrhá, ale zajímá mě zda může mít vliv následující akce, kterou jsem udělal:

odkázal jsem si ze svých nových webů stáří (3/6 měsíců) ranky s30-50/g1-2 na dotyčný web s60g3 celkem se jedná o 22 odkazů jeden odkaz z každého webu je umístěný v sidebaru pouze na HP pokaždé s jiným textem a odkazujícím kw.

celkem tedy 22 nových rozdílých odkazů z 22 webů umístěných pouze na HP během měsíce

Nic jiného jsem s webem nedělal vše v zajetetých kolejích pravidelně aktualizovaný obsah žádné změny jen ty odkazy.

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Registrace: 22.05.2012
1/ zkontroloval bych seo nástroji znovu vnitřní strukturu webu - u mě to třeba dělalo příliš mnoho odkazů vedoucích z mého webu (a to i interních). Dáš chybně Title nebo odkazy na Indexu a bot ti začne stránku zvýhodňovat na jiné KW. 2/ Pak bych zkontroloval zpětné odkazy - kolik webů na mě odkazuje dofollow/ nofollow. Hlavně to, jestli se počet odkazů zvyšuje nebo snižuje (přišel jsem tak třeba na to, že mi záškodník maže na svém webu starší články a tím mě připravuje o zpětné odkazy). zpětné odkazy by němaly být za výrazným propadem (i přesto, že odkazují z webů s jinou tématikou). 3/ trpíš zbytečnou paranoiou, vyhledávač zrovna přepočítává pozice a ta tvá je jen dočasná :-D 4/ máš konkurenci, která se snaží více

a hlavně - nespoléhej se jen na zpětné odkazy. Google možná oblbneš, ale Seznam je vůči tomu dost imunní.

wico
Zabanován

Poptavka-zdarma.cz píše:
1/ zkontroloval bych seo nástroji znovu vnitřní strukturu webu - u mě to třeba dělalo příliš mnoho odkazů vedoucích z mého webu (a to i interních). Dáš chybně Title nebo odkazy na Indexu a bot ti začne stránku zvýhodňovat na jiné KW. 2/ Pak bych zkontroloval zpětné odkazy - kolik webů na mě odkazuje dofollow/ nofollow. Hlavně to, jestli se počet odkazů zvyšuje nebo snižuje (přišel jsem tak třeba na to, že mi záškodník maže na svém webu starší články a tím mě připravuje o zpětné odkazy). zpětné odkazy by němaly být za výrazným propadem (i přesto, že odkazují z webů s jinou tématikou). 3/ trpíš zbytečnou paranoiou, vyhledávač zrovna přepočítává pozice a ta tvá je jen dočasná :-D 4/ máš konkurenci, která se snaží více

a hlavně - nespoléhej se jen na zpětné odkazy. Google možná oblbneš, ale Seznam je vůči tomu dost imunní.

to si vše hlídám a odkazy jsou z tematicky stejných webů,

ale s těma interníma odkazama myslíš, že by na to měli vliv já hodně linkujul mezi články to by pak ale bylo postavený na hlavu aby mělo vadit, když návštěvníkovi dáš možnost kliknout na odkaz v článku na podobný článek na stejném webu
Obrázek

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Registrace: 22.05.2012
v rámci webu to nevadí (spíše naopak), ale odkazy na indexove straně omez spíše na odkazy rubrik a štítku.

wico
Zabanován

ja se na to vyse*u a je na weby závislé na pozicích se vykašlu a jdu do prodejních loading a kupování trafiku a bude pokoj s věčným divením se

Kohy
WD Trader: 4.4/5

Registrace: 08.08.2012
Špatné období, vyčkej.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se