Poptavka-zdarma.cz píše:
1/ zkontroloval bych seo nástroji znovu vnitřní strukturu webu - u mě to třeba dělalo příliš mnoho odkazů vedoucích z mého webu (a to i interních). Dáš chybně Title nebo odkazy na Indexu a bot ti začne stránku zvýhodňovat na jiné KW. 2/ Pak bych zkontroloval zpětné odkazy - kolik webů na mě odkazuje dofollow/ nofollow. Hlavně to, jestli se počet odkazů zvyšuje nebo snižuje (přišel jsem tak třeba na to, že mi záškodník maže na svém webu starší články a tím mě připravuje o zpětné odkazy). zpětné odkazy by němaly být za výrazným propadem (i přesto, že odkazují z webů s jinou tématikou). 3/ trpíš zbytečnou paranoiou, vyhledávač zrovna přepočítává pozice a ta tvá je jen dočasná :-D 4/ máš konkurenci, která se snaží více
a hlavně - nespoléhej se jen na zpětné odkazy. Google možná oblbneš, ale Seznam je vůči tomu dost imunní.
to si vše hlídám a odkazy jsou z tematicky stejných webů,
ale s těma interníma odkazama myslíš, že by na to měli vliv já hodně linkujul mezi články to by pak ale bylo postavený na hlavu aby mělo vadit, když návštěvníkovi dáš možnost kliknout na odkaz v článku na podobný článek na stejném webu