Volná diskuze

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Registrace: 22.05.2012
Zdravím. Sháním (pokud existuje) nějaký šikovný plugin pro Wordpress, který upozorní (nebo přímo automaticky zakáže) duplicitní článek na webu. Jedá se hlavně o mé inzertní weby. Už mě štvou vytrvalci, kteří si inzerci pletou se spamováním.

Dále hledám WP plugin, který umí hromadně nahradit vybraný text (slovo nebou sousloví) v jiný text. Existuje něco?

Díky za tipy.

wico
Zabanován
WD Trader: 5/5

Registrace: 18.12.2011
:)
z převážné většiny to nejsou vytrvalci, ale dementní jedinci spamujicí inzerce stále stejným textem ti lepší z nich mají dokonce své tajuplné paweby na různých free službách třeba tady ta Volfová půjčky je snad úplně na hlavu.
Kód: Vybrat vše
http://volfovapujcky.webnode.cz/

doplňuji čerstvý pokus o spam z 12:10h parádní prezentace dokonce s možností spolupráce jako tipař!
Další pravděpodobně vyšinutý magor Milan Karička
Kód: Vybrat vše
http://www.infopujcka.com/

Já jsem nechal inzercí na půjčky pár a zbytek jsem smazal u těch to řeším tak, že tam mám jasně napsáno, že duplicitní stále se opakující inzeráty systém auto maže a při schvalovávání je smáznu. Navíc jsem tam dal registrace.

Počet inzerátů se snížil tak na 5 denně a pomalu se snaží psát vlastní texty a chápou, že i pro ně to má význam.
Pokud někdo neustále bezmyšlenkovitě vkládá misty tak dostane banán na IP a je pokoj.
Dřív jsem po nich přepisoval duplicitní title ručeně na to už teď kašlu.

Plugin na duplicitu používám tento Duplicate Posts Remover (ale bud opatrný) jako jediný funguje na přepisování textu mám vlastní rewriter na zakázku. To vše, ale používám u AJ adult obsahu kde je to jedno a účel splní.
U češtiny a inzerce si myslím, že ti nějaký rewriter bude k ničemu lepší duplicita než nic neříkající bláboly. Nakonec takové snahy už tady byli.

Závěrem asi tak - dát vědět, že duplicitu mažeš, zavést registrace a banovat.

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Registrace: 22.05.2012
wico: tak koukám, že máme podobné zkušenosti. mam 2 weby na "inzerce půjček" hned na prvních místech ,a Google a ty dementi tam lezou pořád :-D

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se