lord píše:
Nelze, než nereagovat. Já myslím, že ty z jednoho jednoduchýho linkbuildingu děláš hrozný hogo fogo. Odpověděl jsem tu na X inzerátu, všem ostatním stačila jednoduchá odpověď, takřka ta samá, co jsem napsal tobě. Dotyčným to stačilo. Mimo to pracuju pro společnost, kde mám za promo cca 8 tisíc. Nikdo se mě neptal na to, kolik odkazů tam či onam dám, prostě udělej práci tak, jak jí nejlíp umíš a jak jsme se domluvili, ke konci měsíce mi pošli přehled a domluvíme se. A světe div, se funguje to. Takže natvrdlej idiot určitě nejsi, ale v podstatě ti ani o nic nešlo. Ke konci měsíce bys dostal přehled, viděl bys stručně co kam šlo a napsal bys mi, jo, jsem spokojený, tady máš odměnu. Na závěr bych chtěl říct, že když chceš něco řešit, řeš to SZ a ne mezi ostatními.
Podle tebe hogo fogo, podle mě jen mám rád dohody, kde je jasno předem. Chceš po mě paušální částku, za kterou dodáš "něco" a na konci se chceš dohodnout... Já to chci vědět předem. Tak řekni 20 Kč za odkaz u článku, 10 Kč za odkaz ve foru atd... Ale ne, ty mi napíšeš, že to bude delat tvoje přítelkyně, nebo možná ty a chceš si tím uhradit alespoň polovinu zdravotního a sociálního...
Pokud ti někdo dá 8 tisíc jen tak, že mu na konci měsíce něco možná dodáš, tak ok, já to ti nedám. Dal bych ti klidně 20, ale musel by si říci za co... To neumíš. Já chci jen vědět co za svoje peníze dostanu - moje projekty rostou ne proto, že bych platil kde komu za kde co, ale proto, že umím řídit finanční tok a umím za vydané peníze dostat co chci... Ty nevíš co nabízíš a proto u mě nemáš šanci...
V SZ jsme si myslím vyřešili jasně, že neumíš říci, co za peníze dostanu a proto odmítám dále se tímto zabývat a ztrácet čas. Veřejně jsem uvedl obecné informace, jak reaguješ a co nabízíš (teda spíš nenabízíš) a dokud nepochopíš, jak se máš jako nabízející chovat, tak prosím nebreč, že ti nikdo nedá zakázku...
Tohle může být i dobrý příklad pro ostatní, aby pochopili, co je u nabízení potřeba a co ti co platí chtějí!