Souboj ani tak ne, takových lidí co poskytují služby copywritingu tu je habakuk, služeb, kde je víc copywriterů pod jednou střechou moc není. iWriter není pro české texty, být tam čeština, tak proč ne. Pisálci.cz je dobrý, pokud ale nehledáš ceny jako na iWriter, je tam minimální cena 115 korun, pisálků docela dost, od některých texty mám vyzkoušené. Na Kupčlánek si taky můžeš nechat napsat text s cenou 67 ,- za NS takže článek 2200 znaků bude někde kolem 110 korun. Je tam taky dost lidí co píšou, taky mám od některých texty a taky tam jsou někteří, od kterých texty mám, chtějí 200 za NS, což vzhledem k jejich výkonu, který jsem obdržel dokazuje, že museli upadnout z jahody na znak. Ale zase jsou tam vyjímky, jak je třeba Basti, kterej má cenu 133 za NS a pokud člověk hledá odbornější text, tak nemůžu jinak než doporučit a když ho srovnám s některými daleko dražšími lidmi, kteří pro mě psali, měl by mít asi tak 500 za NS. No ale to je prostě tak, co nevyzkoušíš, to neposoudíš.
-- 23. 03. 2013 15:14 --
Poptavka-zdarma.cz píše:
Podnikání na internetu mi poslední dobou připadá už trochu fádní. Setkáte se většinou jen s
1. rozdávání zázračných rad (alá Kirš aneb jak nemakat a vydělat) - jak zhubnout, jak zbohatnout, jak být úspěšný
2. copywrting systém (ten web prostě nahoru nedostaneš, pokud si tam nenecháš napsat milion textu)
co něco originálnějšího?
Nechceš udělat kurz, jak si půjčit a nic nevracet? a udělej affil, do toho jdu :-D