stephan píše:
Lukáš Charvát: Nerad bych tě strašil, ale jak máš pořešené licence k fotografiím fotbalistů, které jsou v hlavičce?
Neřeším, hlavička se bude hodně brzy měnit.
Mac píše:
Myslíš v hlavičce? Osobně tohle řeším vlastními fotkami a používat se je snažím tak, abych hráče/kluby nepoškozoval. Zatím žádné negativní reakce nebyly. A jsem si jistý, že problémy nebude mít ani Lukáš. Pořád jsou světy, kde se věci řeší lidský a ne pálkami kvůli kde jaké prkotiny.
Jen ze zvědavosti, od čeho je odvozeno "doho.cz"? První, co napadlo mě bylo, že "dotoho.cz" je obsazené, ale to je asi vedle, ne?
A jestli můžu doporučení. Nick "admin" využívej jen k administraci a k informačním sdělením. Pokecu se účastni pod vlastní přezdívkou. Všechno tak bude trochu víc v pohodě.
Snad postřehy nevadí? ;-)
Postřehy vůbec nevadí,
doho.cz nemá žádný význam, jediné co nás napadlo je DObří HOši od fotbalu :D To fórum je zakládaný jako náhrada za diskuzi na lidé.cz, která se ruší. Já tam pár let chodil, a tak když kluci začali řešit co bude dál, že nebudou mít kde diskutovat, nabídl jsem jim, že mám pár domén nepoužitejch a jeden volnej hosting, a že fórum jakž takž umím nainstalovat a spravovat. Souhlasili, vybrali si doménu doho.cz a je jedno, že se nehodí, hlavně že je krátká :D No, a tak Lukáš udržel komunitu z lidé pohromadě... :D
Nick admin myslím používám správně jen v první sekci fórum, která se věnuje fóru. Ve všech ostatních se prezentuju jako Lucas :-) (je pravda že to i v sekci Fórum pěkně střídám ty účty, ale tak kluci vědí o koho jde, známe se a časem se to ustálí a budu tam jako admin jen, ted tam toho pro ně ale furt dost upravuju a furt střídat účty mě nebaví :D)