Ahoj,
chtěl bych na svém fóru udělat nějaké odměny (zboží od obchodních partnerů) pro diskutující. Nechci je odměňovat za počet příspěvků, protože to by lidi začali psát plky a já chci zachovat kvalitní diskuzi.
Napadlo mě, že bych nainstaloval nějaký MOD do phpBB na reputace. Třeba to, co je tady na WebDealu. Potřebuji následující:
- reputace mohou dávat pouze registrovaní uživatele
- stačilo by plusko u každého příspěvku, jako je tady na WebDealu
A teď to hlavní:
- potřebuji, abych mohl nějak zjistit, kolik kdo dostal reputací za posledních např 30 dní. Abych každý měsíc mohl poslat ceny těm, kdo dostali nejvíc reputací. Třeba první 3 uživatelé s nejvíce reputacemi za posledních 30 dní. Jde tohle nějak zjistit? Aby se mi to třeba ukázalo v administraci, kdo má nejvíc reputací za posledních x dní??
Můžete mi prosím doporučit nějaký konkrétní plugin na reputace do phpBB, který tohle umí? Jaký plugin jede tady na WebDealu? Je to těžký na instalaci? Hlavně, aby ten plugin měl dobrou technickou podporu, aby nehrozily nějaké problémy s aktualizacemi na nové verze phpBB a šlo to jednoduše podle návodu nainstalovat. Díky všem za info.