peeeeta píše:
Neprohlížel jsem web celý,
ale zatím mi tam chybí ty komentáře, poté bych dal taky, abych si mohl zvolit vzhled webu, třeba bych si chtěl zvolit noční vzhled, abych viděl především jen hru a nerušil mě zbytek webu.
Také bych dal hlasování ve formě hvězdiček nebo nějakého obrázku a ne jen 1 -10.
Aby popis hry se psal od shora. Teď je nad popisem hry většinou mezera.
Také popisky k ikonám, jelikož když najedu třeba na spustit hru (tak se mi nezobrazí žádný titulek - "Klikni pro hraní hry") Ne každému musí dojít k čemu je tlačítko a nebo také se mu nemusí web korektně zobrazit.
Jinak ještě bych upravil sloupce, jelikož náhodný vtip mi moc nesedí designově (písmo a zarovnání) k webu a ani FB v levém sloupci není moc upravený. Klidně bych dal FB jako záložku do levé strany.
To je asi zatím vše co jsem shledal. Jinak jistě by to chtělo nějaké super výhody pro registrované uživatele.
A ještě mi tento web tak nějak přimoná herni.cz
Tak k těm komentářům - co ti na nich přesně chybí? Sám jsem uvažoval že by asi bylo dobré to okýnko na ty komenty roztahovat dolů (jak komenty přibývají) a pak to samozřejmě stránkovat, takhle je tam posuvník a nedá se to číst jak je to malé... Ale zas na druhou stranu je to okno vystínované, takže to dost dobře nepůjde...
O tom přepínání vzhledu už jsem uvažoval, to bude jedna z těch zmíněných výhod pro registrované uživatele :-)
To hlasování je dobrý nápad.. Napíšu to grafikovi.
Ten prostor nad popisem hry je právě jedno z těch míst kde se bude zobrazovat reklama - přijde mi to jako docela efektivní umístění.
To zobrazování vtipu tedy upravím, ale co na tom facebooku se ti přesně nezdá? (možná že ti to prohlížeč zobrazuje jinak), a "záložku" myslíš jak?
PS: Herni.cz ani nezmiňuj! :-D Já Libika a tu jeho bandu "diskusních hádačů" kterou si tam vybudoval moc nemusím..;D
Otakar Pěnkava píše:
Web se mi líbí, pěkný, barevný. Nejsem cílovka webu, ale myslím, že té se to bude líbit. Herni.cz mi to nepřipomíná, možná inspirace pozadím, ale váš web se zobrazí rychleji a má i hezčí grafický vzhled.
Přihlásit dej jako odkaz na přihlašovací formulář.
Děkuji za pochvalu :-)
Ono se to teď zobrazuje rychle, jelikož web není v provozu - až tam zamíří cílovka, uvidíme o kolik ta rychlost klesne :-D Přinejhorším koupíme server :/ (zatím běží na hostingu)..
Přihlašovací formulář tedy ještě rychle splácám - ten ani na webu udělaný nemáme, protože je tam ten loginbox.