Zdravím vás všechny! :)
Jdu se na vás obrátit s věcí, kterou aktuálně řeším. Od nového měsíce bychom na
MladýPodnikatel.cz publikovat každý den jeden článek. Rozhodl jsem se využít času a sesbírat co nejvíce postřehl, co bychom měli změnit. Zajímá mě hlavně toto:
Chci vytvořit nějakou úvodní sekci. To má být podstránka, kam přijde začínající podnikatel a najde tam postupně vše. Jinými slovy nějaký rozcestník pro nováčky. Tomu také přizpůsobit některé články. Nepovedenou verzi mojí představy jsem už zprovoznil. Naleznete ji zde. Jak byste to vyřešili lépe? Máte nějaký nápad?
Jaké články byste na takovém webu uvítali? Jako první chceme psát hlavně články typu "co to je", "jak se to dělá" a "jak to vzniklo". Zaujaly by vás například i úvahy, diskuze a podobně? Uvítali byste životopisy úspěšných českých i zahraničních podnikatelů?
Za odpovědi a další postřehy budu rád. Chci vytvořit zajímavý magazín, respektive něco mezi větším blogem a menším magazínem (je jedno, jak se tomu bude říkat), prostě něco, kdde bude zajímavé čtení a lidé se rádi budou vracet. Jakékoliv návrhy uvítám. :)
(dneska tam řádíme, předěláváme kus webu - panel a patku, takže se nelekejte menších chybiček) :)