Estetická medicína aneb když chcete před klienty vypadat opravdu dobře

Existuje mnoho profesí, u kterých je důležité vypadat reprezentativně. Dělat by se to nemělo, ale lidé si o vás obvykle udělají obrázek už podle vzhledu a toho, jak se o sebe staráte. Větší tlak je v tomto ohledu kladen na ženy. Díky estetické medicíně však mají cestu k věčné kráse jednodušší.

Malých zákroků s velkým efektem je opravdu spousta. Konturace nebo modelace brady, modelace rtů, niťový lifting, augmentace rtů, celkové omlazení pleti a mnoho dalšího. S tím vším pomáhají klientům na klinice estetické medicíny Face Expert. Nezaměřují se ale jen na obličej, jak by se z názvu mohlo zdát.

Úplně prvním krokem je vhodná péče o pleť

Ve Face Expert se nespecializují pouze na estetické zákroky. Chodí k nim i klienty s problematickou pletí. Těm provedou rozsáhlou diagnostiku pleti, která odhalí tajemství, jež běžně nejsou vidět. Diagnostika pleti přístroj Observ dokáže zobrazit i skryté vrstvy pokožky, struktury a vzory, a to díky fluorescenčnímu systému. Díky tomu je pak možné dokonale určit typ pleti, diagnostikovat, v čem se skrývá problém, a navrhnout skincare na míru. Klientky se zbaví neustupujícího akné a dalších problémů.

S tím souvisí drobná estetická ošetření jako chemický peeling, anti pigment ošetření nebo glow booster. Ačkoliv jde o jednoduché procedury, mají velký efekt. Váš obličej bude zářit, a když ho doplníte úsměvem, dobrý první dojem bude zaručen.

Divili byste se, co o vás prozradí ruce

Klienti a obchodní partneři si nejdříve všimnou vašeho obličeje a postavy, poté rukou. Hodnotí, jak jsou upravené. Věděli jste ale, že ruce prozradí váš věk daleko více než jakákoliv jiná část těla? Právě proto se provádí omlazení hřbetu rukou. Odstraní pigmentové skvrny a vrásky, zlepší se hydratace pokožky, takže ruce pak nevypadají tak vyschlé a vrásčité.

Moderní estetická medicína dokáže divy a není důvod se jí bát.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *