Čidlo náklonu ochrání vaše produkty při přepravě

Kolikrát se vám už stalo, že jste výrobek odeslali v pořádku, ale zákazníkovi přišel rozbitý? Jak pak dokážete vinu přepravce? Pokud jste správně vybavení, jde to poměrně jednoduše. Můžete využít čidla, která automaticky detekují změnu podmínek při přepravě.

Na tuto problematiku se zaměřuje společnost Shockwatch, která prodává indikátory pro přepravu. Na počátku stála jednoduchá myšlenka – chtěli ochránit citlivá elektronická zařízení na cestě k zákazníkům. Ukázalo se však, že podobnou potřebu má spousta dalších podnikatelů. A tak rozjeli celý byznys se snímači, jež pomáhají ochránit zboží při manipulaci a snižují náklady na reklamace.

Vyzkoušejte například čidlo náklonu

Příkladem indikátoru je indikátor náklonu. Jde o velmi jednoduché zařízení, které reaguje na náklon větší než určitý úhel. Indikační pole se v takovém případě zbarví do červena. Instalace takového čidla je velmi jednoduché, dá se nalepit prakticky na každý povrch, buď z vnější strany zásilky, nebo z vnitřní.

Čidlo náklonu se velmi často využívá pro přepravu elektroniky, jelikož elektronické komponenty jsou často citlivé. Dále se využívá i pro lékařské vybavení či chemické látky.

Jakmile se čidlo jednou aktivuje, už ho samozřejmě nejde deaktivovat. Podvody tedy nejsou možné. Snímač náklonu je skutečně spolehlivý, rozhodně se neaktivuje náhodně omylem například při stoupání letadla.

Vyberte si i další indikátory přepravy

Kromě indikátorů přepravy firma nabízí také indikátory nárazu, teploty či vlhkosti. Vaše výrobky tedy mohou být v naprostém bezpečí po celou dobu přepravy. Kromě samolepicích variant existují i digitální záznamové jednotky, které jsou plně programovatelné, můžete na nich zaznamenávat volitelné parametry, nastavit úrovně výstrahy a alarmu. Vyřešit se dá všechno možné, stačí se obrátit na firmu Shockwatch.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *