Volná diskuze

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Obrázek
Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet a dost možná ještě dál, je rybníček Brčálník. Nežije zde žádný Rákosníček, ani jiný větnamský prodejce, ale žije tu Bůh Schlemmer.

Dlouhou dobu jsem nevěděl kam Webtrh zařadit, jestli do uznávaných IT informačních projektů nebo pouze jakýsi soukromý blog nadšeného fandy. Nyní mám ale jasno. Webtrh je pouze blogem člověka, který asi nemá za celý den nic jiného na práci, než kontrolovat tento svůj blog.

Před 3 dny jsem si zaregistroval účet (nick Creditmedia) na Webtrhu. Stihl jsem si podat nabídku spolupráce – zde pozor, do rubriky „poptávka“. Zde byl ale problém, protože poptávka je zdarma, zatím co za nabídku musíte Bohu Schlemmerovi zaplatit minimálně 9 kč. Ihned mi přišla „přátelská“ zpráva na email, že tato poptávka spolupráce vlastně poptávkou není a že by měla být v rubrice nabídka.

Netrvalo dlouho, stihl jsem mezi tím odepsat na pár příspěvků ohledně grafiky a marketingu a přišla další „přátelská zpráva“ od Boha Schlemmera - můj účet byl zrušen natrvalo z důvodu: „neprůhledný lichvářský účet“.
Po přečtení této zprávy jsem vybuchl smíchy, protože toto jsem vážně nečekal. Svědčí to pouze o tom, že správce tohoto systému trpí jakýmsi Bohémským syndromem, ale hlavně závistí a záští. Věřím, že po 9 kč za nabídku, si stěží vydělá na slanou vodu a výdělečné systémy mu tak leží v žaludku. Věřím, že mezi tak krátkou dobou neměl možnost Buh Schlemmer si mé produkty vůbec přečíst, ale ihned mi účet a veškeré cookies zprávy zrušil z důvodu vlastního názoru.

Myslím, že podobné stránky a projekty nemají na poli internetu vůbec co dělat a internet by mělo být medium svobodného slova a podnikání. Ban nebo chcete-li zákaz vstupu do systému by měli dostat ti, co porušují pravidla nebo omezují ostatní účastníky systému a ne za to, že se správce systému prostě rozhodne, že Váš produkt je špatný, drahý nebo nelidský. Kde jsou tyto hranice? Internetový marketing je v podstatě článkem mezi nabídkou a poptávkou. Pokud se nejedná o marketing, který uvádí nepravdu nebo podvodné jednání, tak je to u mě běžný internetový marketing.

Věřím, že máte podobné „perly“, které zde zveřejníte. :-D

PS: nemyslím si, že Webtrh je kvalitním projektem (resp. to co zbylo po vyselektování Bohem Schlemmerem), soudě podle příspěvků odpovědí, které jsou často totálně „mimo mísu“ a tak je zde podle mě velký prostor pro kvalitní a uznávané informační blogy, které nebudou podléhat cenzuře tak jako je tomu u paskvilu s názvem „Webtrh“.

Obrázek

Wladass
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 2134
Registrace: 13.09.2011
Ty kokso :D Konečně další pořádný názor na WT. Něco málo jsem sepsal i na http://wladass.cz/chcete-prodat-nebo-koupit-web/ a i to mělo kladný ohlas.

janKali
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 987
Registrace: 05.08.2012
Inu i já mám zákaz na webth a důvod je, pane bože směj se "PODVODNÉ PŘÍHOZY V AUKCÍCH".

Nutno říci, že jsem tento BAN dostal ještě dříve, než jsem kamkoliv kdykoliv na WebTrhu přihodil.

Jediným skutečným důvodem byl můj mail, kdy jsem v době, než se WT "proměnil" a za vše se platí, ve kterém jsem pana boha žádal, zda by bylo za úplatu možno moji aukci projektu zvýraznit. Nebudu zde tajit, že se tehdy jednalo o druhou největší internetovou aukci s platbou za příhoz v ČR.
Odpověď na mail byla ve smyslu (bohužel už přesnou citaci nemám), že takový zmrdi, jako já nemají na WT co dělat a okamžitý BAN za údajné podvodné příhozy...

Nebudu to dále komentovat, ale na WT mám na cizí jména 2 účty a obchoduji dál - bohužel je to místo, kde je nejvíce zákazníků. Občas si založím i jiný účet, který je mi po pár dnech zablokován.

Na WT mě vadí, že se tam hodně velké množství příspěvků ztrácí.

PS: Po písemné žádosti, aby pan Schlemmer odstanil pomluvu mojí osoby, že jsme podvodník, nebo předložil důkazy, nikdy nereagoval...

-- 04. 11. 2012 18:12 --

Wladass píše:
Ty kokso :D Konečně další pořádný názor na WT. Něco málo jsem sepsal i na http://wladass.cz/chcete-prodat-nebo-koupit-web/ a i to mělo kladný ohlas.

Tím si mě krásně pobavil, díky :)

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Věřim tomu, že Webdeal a podobné projekty těmhle zmrdům vítr z plachet brzo vezmou. Doporučil bych se více práce věnovat propagaci webu a přímému oslovování lidí v IT oblasti. Hledat investory, investice sypat třeba do PPC reklam a na to natahat poptávky (podobně jako dělá AAApoptavka, Epoptavka) a další. Spousta lidí sem chodí pro informace, ale mají zájem i o obchodování.

Já bych klidně 1-2 reklamní bannery tady překousnul.

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Jsme rádi, že se WebDeal začíná dostávat do nějakého hlubšího povědomí a ano, je pravda, že spousta lidí z WT přešla zde na WD. My máme cenovou politiku nastavenou trošku jinak a sice, že zde může každý svobodně obchodovat a to zcela zdarma - nemusíte se bát, WD není nevýdělečný. Navíc než se rozhodneme někoho potrestat trestem nejtvrdším - BANem, vždy tomu předchází nějaká korespondence (PM, email, adpod.), kde se snažíme nejprve věc nějak rozumně vyřešit, pokud to nepomůže, daný uživatel holt dostane BAN, ale to se zde stává jen zřídka (nejvíce zabanovaných uživatelů tvoří známý internetoví podvodníci).

Poptavka-zdarma.cz píše:
... Já bych klidně 1-2 reklamní bannery tady překousnul.


To jsem rád, jeden reklamní banner je v hlavičce webu, nicméně my nechceme WD zasypat reklamními bannery, aby vypadalo jako nějaké warez forum, máme teď jiné plány a jiné služby na kterých se pracuje a zisk WD pramení i z těchto věcí. Samozřejmě kdo zde chce být něco víc oproti ostatním, může si "VIP" služby zaplatit, ale základní model WD je dostupný všem ve stejné kvalitě, aby měl každý šanci zde podnikat
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Jirda
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 48
Registrace: 09.09.2012
Webtrh neni treba komentovat. Doufam ale, ze WD cim dal vic poroste a jednou Webtrh preroste. Ma to tu velky potencial.

chavesak
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 13
Registrace: 07.11.2011
Wladass píše:
Ty kokso :D Konečně další pořádný názor na WT. Něco málo jsem sepsal i na http://wladass.cz/chcete-prodat-nebo-koupit-web/ a i to mělo kladný ohlas.


Reaguji na tvuj clanek a ostre se ohrazuji proti tomu, abys uvadel mezi takovym balastem moji aukci webu sablony.org.

Co se tyce toho webu, ktery sem kupoval v baliku jinych, tak tam zadnou premrstenou cenu nevidim. Uvedom si, ze stranky vydelavaji bez jakehokoli zasahu a propagace vice nez 500 Kc za mesic. Co je na tom divneho, ze ho chci prodat za 7000 kc? Myslim si, ze se timto clankem snazis pouze svezt se na momentalne popularni vlne kritizovani WT. Pokud si schopen uvadet mezi podobnym balastem aukci vydelecneho webu, ktery bezi cca. 3 roky a je schopen bez jedine vlozene koruny vydelat 500 Kc mesicne, asi s tebou nebude neco v poradku :-(

Nebo snad patris mezi ty, kteri kupuji vydelecne weby maximalne za sestinasobek jejiho vydelku??

To, ze web vypada jak vypada, je danou jeho starim a hlavne absolutnim nedostatkem casu s nim neco udelat. Ale to neni nic, co by te opravnovalo zadani aukce kritizovat nebo ho srovnavat s prominutim se srackovymi poptavkami, se kterymi moje aukce nema absolutne nic spolecneho.

Nabidku na odkup za 6000 Kc sem mel od Arara na Webtrhu pred 2 roky, kdy bezela aukce celeho baliku domen. V te dobe nevydelaval web ani jedinou korunu.
Provnání finančních produktů bankovních i nebankovních insitucí.
Magazín Kvalitní.cz, místo pro propagaci vašich podnikatelských aktivit.

Wladass
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 2134
Registrace: 13.09.2011
Co jsem napsal, to jsem napsal. Dle komentářů zde i na mém webu vidím, že se mnou spousta lidí souhlasí. To že neuneseš kritiku tvého super webu je tvůj problém, ne můj. Nikdo tě nenutí, aby si mé články četl.
Dalo se to řešit jiným slušným způsobem. Stačilo slušně napsat a tvojí poptávku bych klidně smazal, ale takhle ? Jen ať si tam zůstane.

stephan
WD Trader: 4.75/5

Příspěvky: 661
Registrace: 12.01.2012
Tohle vlákno na webdeal nepatří a mělo by se smazat. Podobné vlákno zde již bylo a možná ještě někde je, ale to neznamená, že by se zde podobná vlákna měla tolerovat. Nedělejme z Webdealu forum pro uplakanky, kteří dostali ban na Webtrhu. Pokud ho dostali, tak ať se s tím smíří. Webtrh je soukromé fórum a pokud Vás tam Schlemmer nebude chtít, tak tam nebudete. Je jedno, jestli měl nebo neměl důvod. Je to jeho fórum a může si s ním dělat co chce, klidně dát ban všem a nebo to zitra zabalit úplně. S tím nic nenaděláme a proto je i směšné, že se tady nad tím neustále fňuká.

Poptavka-zdarma.cz: Chápu tvoji frustraci, ale řešením není tvorba tohoto vlákna, ve kterém se snažíš vybít svoji zlost. Proč si nezmínil v textu, že jsi kdysi dostal ban na webtrhu i na profilu "Poptavka-zdarma.cz"? To může být důvod, proč si dostal ban i teď. Proč tam lezeš pod jiným nickem, když si už dostal kdysi ban? Není lepší napsat Schlemmerovi a snažit se s ním domluvit na zrušení banu?

Prosím Otakara nebo Jana, aby vlákno smazali. Nedělejme prosím z Webdealu fórum na vyplakání, od toho jsou na internetu jiná fóra.

wico
Uživatelský avatar
Zabanován
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 737
Registrace: 18.12.2011
stephan píše:
Tohle vlákno na webdeal nepatří a mělo by se smazat.

Proč?
Jen ať se lidi vyjadřují, a určitě mezi nimi budou ty uplakanci, podvodníci, ale taky ti, kteří dostali banán neprávem nebo ti, kteří tam jednoduše přestali chodit z jiných důvodů.
Pokud mají potřebu proč ne, druhá strana i když to pravděpodobně bude pod její úroveň :) si svůj názor může napsat také..
Od toho je forum a patří to sem ne, že nepatří.

stephan
WD Trader: 4.75/5

Příspěvky: 661
Registrace: 12.01.2012
wico píše:
Proč?
Jen ať se lidi vyjadřují, a určitě mezi nimi budou ty uplakanci, podvodníci, ale taky ti, kteří dostali banán neprávem nebo ti, kteří tam jednoduše přestali chodit z jiných důvodů.
Pokud mají potřebu proč ne, druhá strana i když to pravděpodobně bude pod její úroveň :) si svůj názor může napsat také..
Od toho je forum a patří to sem ne, že nepatří.


Proč to sem nepatří? Protože je to konkurenční fórum a určitá etika vúči konkurenci (ať už Webtrh jako celek nebo Schlemmer jako osoba) by se zde měla praktikovat. Nehledě na to, že většina z těch "uplakánků" dostala v té době ban oprávněně. Možná to bylo za nějaké nerozvážné spamování, možná za nějakou nevědomost a možná za hrubé porušení podmínek. To je jedno, prostě mají ban a měli by se s tím smířit. Pokud se s tím nemohou smířit, tak ať si založí blog a tam napíšu 200 stránkový článek. Vím, že je na Webdealu hodně odpadlíků z Webtrhu, ale to nic nemění na tom, že to na Webdeal nepatří!

Webdeal má svoje kouzlo v něčem jiném, než připuštění kritizování a zesměšňování Webtrhu/Schlemmera.

Wladass
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 2134
Registrace: 13.09.2011
Ne každý tady hovoří o banu. Tohle je diskusní forum a pokud se i zde bude bránit uživatelům v diskutování, tak to tu také ztratí to "kouzlo" o kterém mluvíš.

stephan
WD Trader: 4.75/5

Příspěvky: 661
Registrace: 12.01.2012
Wladass píše:
Ne každý tady hovoří o banu. Tohle je diskusní forum a pokud se i zde bude bránit uživatelům v diskutování, tak to tu také ztratí to "kouzlo" o kterém mluvíš.


Opravdu ti připadá, že měl "Poptavka-zdarma.cz" v úmyslu diskutovat? Ne, chtěl ze sebe dostat naštvanost za další ban.

janKali
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 987
Registrace: 05.08.2012
chavesak: Nechci se Tě nijak dotknout, ale podle tvého vyjádření web při nákupu nevydělával, nikdy si na něj nešáhnul a nyní vydělává 500 Kč měsíčně. To mi nějak nesedí, ale budiž. Celkově si mohl reagovat jinak. S autorem článku souhlasím.

stephan: Mazat? Proč?
Tady nejsme na WebTrhu, aby se tu strácela více než polovina všech příspěvků!!! Tady cenzura funguje jak má, tzn. jen na extrímní případy a to tohle rozhodně není. Nejde o to se vybrečet, ale podělit se o zkušenosti a názory. Od toho to je fórum a protistrana může kdykoliv reagovat. Nevím jak moc si spřízněn s WebTrhem a respektuji tvůj názor, že sem tento příspěvek nepatří, ale nesouhlasím s ním. Podle mě sem patří, protože nikoho nepomlouvá (alespoň doufám, že zde autoři nepíší lži). Narozdíl od pana Schlemmera, který bez důkazů (a jakéhokoliv skutečného skutku) začne na svém WT psát, jak je kde kdo podvodník a další pomluvy. Nařčeného nenechá reagovat, protože když takový člověk adekvátně, klidně, bez afektu a s pádnými argumenty odpoví, je jeho odpověď smazána a udělen mu další BAN!!! To je podle mě to co by se dít nemělo, máme demokracii, svobodu slova a každý si může psát co chce, pokud neporušuje zákon (což pomluva je).

Pokud chceš kázat o etice, tak se první podívej na etiku WT a pak něco povídej. Zde je etiky mnohem více, než na prohnilém WT.

WebDealu douhodobě fandím a věřím v jeho růst! I proto zde jsem...

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
stephan: ja si myslim, ze podobne prispevky sem patri (pokud maji opodstatneni a jsou pravdive). Takovehle jednani by proste byt nemelo. Bud blog vystupuje jako seriozni IT blog nebo soukromý blog nejakého Rákosníčka.
Co se týče kvality prodeju a aukci - je to jen o lidech.

chavesak
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 13
Registrace: 07.11.2011
Ano, presne takovou reakci sem cekal a rika hodne o tve mysleni. Psat neco ve stylu "kdyby si to napsal slusne, ja bych to smazal" je pekne zvrhle a vypovida hodne o tom, jaky jsi clovek. Bud si tedy napsal neco, za cim si stojis a je jedno, kolika lidem se to nebude libit, anebo si napsal totalni shit, o kterem vis, ze tam zkratka nepatri. Vymlouvat se ted na to, ze to mel nekdo napsat slusne je totalni blbost.
Ano, muj clanek je ofenzivne napsany, ale rozhodne neni sprosty!! To, ze s tebou souhlasi nekolik lidi neznamena vubec nic. Uz vubec nevypovida i tom, ze clanek ma nejakou informacni hodnotu a je prinosny pro ostatni.

Nechapu, jak nekdo muze zpochybnovat vydelky na webu, ktere davam do registrace. Kdo jsi janKali? Jelikoz jedinym meritkem v tomto anonymnim svete jsou nejake dolozitelne reference, muzes se podivat, kolik jich mam na Webtrhu ja. Defacto ve svem clanku pochybujes o tom, ze uvadim pravdive informace a neprimo me obvinujes ze lzi.

Asi tu nebude nekdo normalni. Na Webtrhu bezi desitky aukci typu - zarucene vydelky z prokliku na Heureku, vydelky bez prace a dalsi nesmysly a ty si vyberes aukci dolozitelne vydelecneho webu, ktery je prodavan za 14 nasobek mesicniho vydelku. Ano, pokud sem to nerekl primo drive, tak ti to rikam ted. Nejsi normalni a bohuzel pises dost velke nesmysly.

Jestli beru prvni prispevek jako text spise k zasmani, tak tvuj radoby sarkasticky je totalni odpad. Ale pis si co chces, jiste si najdes hromadu lidi, ktere bude cteni o hov.. bavit a radi si ho prectou.

Bohuzel dost pochybuji, ze s podobnymi tematy, ktere zde vznikaji a s podobnymi diskusemi, ktere jsou zde k precteni, to nekdy nekam Webdeal dotahne. Kazdy web dela komunita a pokud si myslite, ze zde postavite neco na tom, ze si budete stezovat na to, jak vam nekdo ublizil, seredne se mylite.
Provnání finančních produktů bankovních i nebankovních insitucí.
Magazín Kvalitní.cz, místo pro propagaci vašich podnikatelských aktivit.

Wladass
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 2134
Registrace: 13.09.2011
Jedinej kdo si tu stěžuje, že někdo někomu ublížil jsi v tomto případě ty.

stephan
WD Trader: 4.75/5

Příspěvky: 661
Registrace: 12.01.2012
Wladass píše:
Jedinej kdo si tu stěžuje, že někdo někomu ublížil jsi v tomto případě ty.


Myslím, že si jako první začal stěžovat zakladatel vlákna ;-)

Opravdu tohle vlákno sem nepatří a mělo by se smazat. Nadělá více zla, než dobra.

chavesak
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 13
Registrace: 07.11.2011
Naopak, ty jsi mi udelal skvelou reklamu. I spatna reklama je reklama. Ja se pouze ohradil, ba co vic, ani sem te nezadal o stazeni tech blabolu, co jsi napsal. A opravdu prvni, kdo jsi zacal stezovat na pomery na Webtrhu a reagoval na toto vlakno si opravdu ty. Urcite si mi neublizil, nechapu, proc si takto vymyslis?

Jedine, o co mi jde, je to, abys kdyz uz chces opravdu shazovat pomery na jinem webu, tak si nasel ty spravne priklady, zjistil si informace a prosel vsechny ty nesmyslne aukce, ktere tam jsou. Jsem absolutne presvedcen, ze zahrnovat do podobneho balastu prokazatelne vydelecny web, ktery bezi nekolik roku a vydela ti za rok nejmene 6000 Kc, muze opravdu jenom .... (a tam si dopln co chces a klidne o tom jeste napis druhy clanek).

Wladass píše:
Jedinej kdo si tu stěžuje, že někdo někomu ublížil jsi v tomto případě ty.
Provnání finančních produktů bankovních i nebankovních insitucí.
Magazín Kvalitní.cz, místo pro propagaci vašich podnikatelských aktivit.

janKali
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 987
Registrace: 05.08.2012
Chavesak: Kdo jsem? Stačí nebýt lenoch a otevřít můj profil, je tam dost informací o mě, protože se za to co dělám a píšu nestydím (narozdíl od někoho)! Když zadáš firmu do vyhledávače, tak určitě najdeš několik projektů, které mají tisíce kladných hodnocení od reálných zákazníků v nezávislých hodnoceních (ověřeno zákazníky na Heurece, komentáře na Aukro.cz atd.)...

chavesak
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 13
Registrace: 07.11.2011
Ano, kdo jsi, ze pochybujes o mnou zminenych udajich, ktere sem zadal do aukce bez toho, abys je treba vyzadal a nasledne overil? Tohle delaji opravdu pouze nemocni lide, kteri chteji byt jistym zpusobem zajimavi. A to ty bohuzel nejses ani nahodou. Prijde ti normalni, ze toto napises bez toho, aniz by sis overil vice informaci? Me teda urcite ne!!!

janKali píše:
Chavesak: Kdo jsem? Stačí nebýt lenoch a otevřít můj profil, je tam dost informací o mě, protože se za to co dělám a píšu nestydím (narozdíl od někoho)! Když zadáš firmu do vyhledávače, tak určitě najdeš několik projektů, které mají tisíce kladných hodnocení od reálných zákazníků v nezávislých hodnoceních (ověřeno zákazníky na Heurece, komentáře na Aukro.cz atd.)...
Provnání finančních produktů bankovních i nebankovních insitucí.
Magazín Kvalitní.cz, místo pro propagaci vašich podnikatelských aktivit.

janKali
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 987
Registrace: 05.08.2012
chavesak píše:
Ano, kdo jsi, ze pochybujes o mnou zminenych udajich, ktere sem zadal do aukce bez toho, abys je treba vyzadal a nasledne overil? Tohle delaji opravdu pouze nemocni lide, kteri chteji byt jistym zpusobem zajimavi. A to ty bohuzel nejses ani nahodou. Prijde ti normalni, ze toto napises bez toho, aniz by sis overil vice informaci? Me teda urcite ne!!!


Zkus si přečíst co jsem napsal, zde je citace:
janKali píše:
chavesak: Nechci se Tě nijak dotknout, ale podle tvého vyjádření web při nákupu nevydělával, nikdy si na něj nešáhnul a nyní vydělává 500 Kč měsíčně. To mi nějak nesedí, ale budiž.


Bez vyžádaných podkladů je myslím všem jasné, že když web nese úplnou nulu, ani na něj nesáhneš a nejdnou vydělává 500 Kč, tak je něco špatně, respektive buď o jedné z těchto informací lžeš, nebo se stal zázrak.

Nenapadej mě prosím a neoznačuj za nemocného. Více na tvé reakce odpovídat nebudu. Chováš se tu jak malé uřvané dítě. Pokud se ti to tu nelíbí, tak sem nelez. To myslím, že mohu říci za všechny slušné lidi tady. Chodíme sem právě proto, že zde není cenzura a nemizí tu polovina všech napsaných věcí! Smiř se s tím prosím.

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
chavesak a janKali - oba vás žádám, abyste si šli řešit váš spor skrze PM. Berte to jako první a zároveň poslední varování. Děkuji
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Wladass
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 2134
Registrace: 13.09.2011
Je to škoda, že se to takhle zvrtlo. Je to přesně to, co na Webtrhu nesnášíme a máme to i tady. Chill out boys. Vše se dá řešit slušně.

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Schválně jsem do tématu nijak nezasahoval a čekal kam se to bude ubírat. Téma nechám otevřené, ale poprosím slušné vyjadřování a smysluplnou diskuzi. Horké hlavy nechme vychladnout venku, pokud někdo má spory nebo se nemá rád s někým, vyřešte si to mimo diskuzi (třeba soukromými zprávami). WebDeal je alternativou Webtrhu, z kterého mnozí z vás utekli kvůli tamější komunitě, nedělejme si zde z toho Webtrh. Počítám s tím, že jak se komunita WebDealu rozšíří, dostaví se sem i problémy, které trápí Webtrh, ale dosud jsme celkem semknutá komunita a užívejme si toho stavu, kdy se zde spousta lidí zná mezi sebou. Až WebDeal vyroste, už to nebude takové jaké to je teď.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se