Eshop s potravinami z Kanárských ostrovů

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 8 000 Kč

17. 01. 2020 21:46


O webu

 

Elgofio CZ a SK eshop nabízí potraviny z Kanárských ostrovů, zejména speciální praženou mouku gofio. Eshop jede na organické bázi bez reklamy. Je zde velká příležitost růstu s reklamou
Gofio je potravina s dlouhou trvanlivostí, netradiční a velmi zajímavou praženou chutí. Dále jsou v sortimentu kanárské omáčky a brzy také kanárské sladkosti.

Gofio jsme začali vozit kvůli dcerce celiakovi, které kukuřičné gofio dělalo dobře a velmi se jí po něm zlepšilo zdraví. Proto jsme začali chodit na veletrhy celiaků a připravili eshop. V roce 2016 jsme dodávali gofio do krabiček "Zajíci v krabici".

Elgofio.cz a el-gofio.sk (přidám i custom made eshop www.el-gofio.cz). Na shoptetu je eshop cca 1 rok, ale začátek na naprogramovaném webu byl v roce 2015.
NA zboží máme marži cca 40%.

Předáme kontakty na dovozce gofia od dvou výrobců. Obě společnosti sídlí v Madridu a dovoz je tedy od nich. Dovoz přímo z ostrovů je dlouhý a drahý, proto kupujeme v Madridu. Druhý, novější dodavatel má i další kanárské pochutiny, které by nabídku velmi rozšířily a zlepšily.
Shop běží na tarifu Free, je možné ho tam chvíli udržet nebo přejít na nejnižší tarif, který bude plně postačovat.

 

Důvod prodeje:

Důvodem je málo času, jedná se o druhou, resp. třetí práci, dcera má diagnostikovanou celiakii a další potíže a potřebujeme víc času na pro ni. Dále rekonstruuji dům, takže není dost času na rozvoj a komunikaci se zákazníky