Prodambyt.cz - web na prodej

Pro přihazování v aukcích se musíte zaregistrovat nebo přihlásit!

Registrovat se Přihlásit se
Tento obchod už skončil.
Pro aktuální seznam aukcí se podívejte sem.

Prodáno za: 34 500 Kč

21. 10. 2014 08:10

0    


Nabízím na prodej inzertní server: [b:138t4amz]Prodambyt[/b:138t4amz].cz + [u:138t4amz]dalších 8 domén[/u:138t4amz] + 572 ks samolepek

Stránky Prodambyt.cz byly spuštěny někdy v říjnu 2012 a nikdy (kromě nákladu cca 5 tis. Kč na skliku nebo etargetu + samolepková reklama) jsem se je nesnažil ani nijak rozjet. Tedy žádné velké reklamní kampaně nebo propagace (jen zápisy do katalogů).
Stránky tedy prakticky "leží" tak, jak je vidíte, ode dne dokončení.
Mají nějaké ranky.

Při zadání výroby jsem nechtěl, ať je inzerce bytů nějak přeplácaná, proto tam nehledejte extra grafiku, ale spíše přehlednost jednotlivých nabídek (velké fotonáhledy, přehledná karta - detail bytu, snadné zadání inzerátu atp.) Na stránkách je jedna plocha pro reklamu (vrchní banner na hlavní straně + reklama v detailu bytu vedle ceny), v samotném detailu inzerátu lze umístit další reklamní banner.
Pro RK není vytvořen automatický import nabídek.
Záměr byl takový, nechat server běžet zatím převážně jen pro soukromé uživatele a po "zajetí" průbežně začít kontaktovat realitní kanceláře s možností inzerce na pár měsíců zdarma a následně za menší poplatek.

Realitní kanceláře mají možnost dobíjet svůj kreditový účet prostřednictvím gopay, uživatelé mohou topovat formou sms (nejsem si jist, jeslit to gopay z důvodu nevyužívaní služby neodpojili) nebo také dobíjet svůj účet přes gopay (navýšit svůj kredit pro dobíjení).

Na homepage by se tak při větší nabídce bytů zobrazovaly pouze topované nabídky. Lze to však celé překopat a udělat např. pevné placené nabídky v prvních dvou-třech řadách a následně až topované, stejně tak v jednotlivých krajích atp. Možností je několik, to už je na Vás. Můžete web celý předělat a čerpat jen něco z toho, co na něm vidíte teď.

Součástí projektu měl být i katalog realitek na doméně: katalogrealitek.cz + katalog-realitek.cz. Přesně aktuální seznam-katalog pokud možno všech funkčních real. kanceláří v ČR se zápisem zdarma. Měl to být takový podpůrný web pro prodambyt.cz
------------------------------------------------------------------------------------------
Součástí prodeje je tedy inzertní server: http://www.prodambyt.cz jak jej vidíte s výbornou, lehce zapamatovatelnou doménou PRODAMBYT.cz (název domény Vašeho projektu přesně vystihuje podstatu-zaměření)

- dále v ceně máte zmíněné domény: Katalogrealitek.cz + Katalog-realitek.cz
- dále Vám přidám k tomu velice atraktivní doménu: Prodejbyt.cz + Prodambyt.com +Prodambyty.cz + Prodamebyt.cz + Prodame-byt.cz + Bazarbytu.cz
-572 ks menších reklamních samolepek s http://www.prodambyt.cz
------------------------------------------------------------------------------------------
[b:138t4amz]Cena: 34 500,- již s dph![/b:138t4amz]
Faktura samozřejmostí.
Z mé strany nabízím rychlé a spolehlivé jednání.

Celkem 9 ks domén (jedna s webem) na Vás převádím v den přijetí platby. Samolepky zasílám na své náklady doporučeně na Vaši adresu + Vám dám kontakt na výrobce webu, se kterým můžete konzultovat příp. technické úpravy a změny nebo další věci, které Vás budou zajímat.
Zaměřuji se již pouze na investice do projektů a na své zahraniční projekty (vše nestíham sám časově skloubit a provozovat) a převážně na podnikání mimo internet a toto již nechci dělat. Na samotnou doménu prodambyt.cz jsem měl cca měsíc přes spuštěním stránek telefonickou nabídku na odkup na 20 tis. Kč.

Prosím případné technické věcí směřujte moje tel. číslo 721 721 721. Nejsem ani grafik ani programátor, tedy budu technické věci směrovat dále a rád na veškeré dotazy odpovím.
-----------------------------
[color=#0040FF:138t4amz]V případě ze máte zájem jen o technicke řešení je možno za 19 000,- s dph (700eur) vám nahodit přesně tyto stránky na vaší doménu a váš webhosting a vysvětlit-ukázat (jak se prihlasit do administrace stránek, změnit tam kategorie, nadpisy a další věci ) s tím že změnu grafiky a další podstatné změny si už hradíte a zajistite sami(po dohodě mohu zajistit) Cena je opět s dph a faktura samozřejmostí.[/color:138t4amz]